Rini Wagtmans
© Rini Wagtmans 2013
Mijn roots

Beste lezer,

We heten u welkom op deze site met wetenswaardigheden en opmerkelijkheden rondom Rini Wagtmans als man van deze tijd. Rini was een succesvol zakenman en geeft op deze site nuttige zakelijke tips.

In september 2010 is Rini beëdigd als Honorair Consul van de Republiek Kazakstan voor Nederland. Interessante items over het - qua grootte - negende land van de wereld zijn daarom ook op deze site te vinden.

Zijn roots zal hij nooit verlochenen, Rini is een familieman en trots op zijn geboorteplaats.

Op de foto met de Bisschop van Breda, met Armstrong en Contador maar ook met Frans Bauer. Een leuke rubriek met smeuïge ontmoetingsverhalen van Rini.

Het fotoalbum van Rini als wielrenner kunt u hier vinden. Tevens kunt al meer en meer genieten van het boek ‘Rini de wielrenner’ we zijn nu in 1964 - 1965 - 1966 - 1967 - 1968  - 1969 - 1970 - 1971 - 1972 en 1973.

De actuele wielerkalender met tips van Rini kunt u hier vinden.

Wij wensen u veel (lees)plezier in en met deze site.

Rini Wagtmans  en
Jean Michel Wagtmans

 

 

Op de foto met...
“In dit gedeelte van de site neem ik u mee naar mijn afspraken en interessante ontmoetingen. De titel lijkt wat negatief maar niets is minder waar. Een bezige man dat ben ik! Ik zou het niet willen missen. Ik dank u allen voor de prettige en meer dan boeiende en belangwekkende samenkomsten.”

“Ik wens u allen veel zakelijk succes en veel vernuft.”
Honorair Consul
Na het wielrennen
Mijn roots
Na het wielrennen